> Prepishi.com > Материали > Химия > СВОЙСТВА НА РАЗТВОРИТЕ
Вход
Регистрация
Потребител:

Парола:

Подобни материали

Вижте още

РекламаСВОЙСТВА НА РАЗТВОРИТЕ
Кратък откъс от материала: ... Фиг. 2. Изменение на парното налягане на разтвори спрямо чист разтворител Понижението на парното нарягане (Р) на разтвора е пропорционално на моларната концентрация (с) на разтвореното вещество при дадена температура. Температура на кипене на разтворите Всяка течност при дадена температура има точно определено парно налягане При повишаване на температурата парното налягане на течността расте, защото кинетичната енергия на молекулите се увеличава и по-голям брой от тях се изпарява ...

КатегорияХимия
ТипРеферат
Предназначен заВсички
ЕзикБългарски
Размер47.57 KB
Добавен на2008-04-27
Цена1 кредит или 1,20 лв.

Как да сваля материала?

Ако сте регистриран потребител в сайта, можете да изтеглите материала с кредитите, които имате. Материалът струва 1 кредит.

Ако не сте потребител на сайта, можете да изтеглите материала като изпратите SMS с текст prepishi на номер 1851 (на цена 1.20 лв. с ДДС). След като изпратите SMS-а ще получите код който трябва да въведете в полето по-долу. Ако кодът ви е валиден, свалянето на материала ще започне веднага.
ВАЖНО: за да можете да въвеждате успешно получения смс код трябва да ползвате последната версия на браузъра Ви (Mozila Firefox, Internet Explorer или Google Chrome). Ако браузърът Ви е стара версия е необходимо да бъде обновен до последната /най-актуална и нова/ версия.

Моля, въведете получения код: